Drumband Kon. Fanfare St. Joseph presenteert

Op 2 juli 2022 presenteert de Drumband van Koninklijke Fanfare St. Joseph Heerlerheide u het concert 'Pulse'. Een samenwerking tussen de Drumband, Duo Spik en Span, Big Band Time Out en Showdansgroep FAME. Een avondvullend programma met een divers repertoire en als afsluiter een afterparty met Duo Spik en Span en Big Band Time Out.

Slagwerkgroep St. Joseph

Slagwerkgroep St. Joseph is onderdeel van de Koninklijke Fanfare St. Joseph te Heerlerheide. Deze groep van 13 enthousiaste leden staat onder leiding van instructeur Rodney van Leusden. Het repertoire gaat van marsen en concertwerken tot bekende popmuziek.

Meer informatie

Spik en Span

Wie kent ze niet? Spik en Span, het Limburgse Duo (bestaande uit Jo Huijnen en Niek Dirkx) dat al 4 keer als winnaar van het LVK, de Carnaval in is gegaan!

Meer informatie

Big Band Time Out

Time out! De naam zegt het al, een lekkere break, even er tussenuit en weg van de dagelijkse sleur waarin tijd even geen rol meer lijkt te spelen. De band neemt je mee op een reis, een avond “down memory lane” en het maken van nieuwe herinneringen die voor eeuwig zijn.

Meer informatie

Dansgroep FAME

Het FAME Showballet heeft reeds vele spetterende dansoptredens binnen en zelfs buiten Limburg mogen verzorgen. Zo is het showballet al meer dan 15 jaar te bewonderen in de 'Zittesje Revuu'-productie en heeft deze groep al meerdere keren meegedaan aan de Medammecour-voorstellingen.

Meer informatie

Tickets

Voorverkoop & Avondkassa

Voorverkoop (ook via leden)
€15 / stuk
Avondkassa
€17,50 / stuk

Praktische informatie

Locatie, tijdstip en parkeren

02.07.2022

Zaal open: 19u30

Aanvang: 20u00


Corneliushuis Heerlerheide

Groeet Genhei 14

6413 GN Heerlen


Parkeren

Parkeren kan in de gemeentelijke parkeergarage aangrenzend aan het pand. Parkeren is gratis.